08:45 – 09:15 Deansgate Suite (Main Theatre), Registration (30 mins) Panel Sessions
09:15 – 09:20 Chair Welcome: Tom Cheesewright, Futurist
09:20 – 09:40 Hannah Walker, Head of Emerging UK, Snapchat
“Achieving Business Success on Snapchat”
09:40 – 10:00 Omi Sido, Senior Technical SEO, Canon Europe
“Data Visualisation in SEO (Digital Marketing)”
10:00 – 10:20 Fili Wiese, SEO Expert, Search Brothers
“Excelling at Site Speed Optimisation”
10:20 – 10:50 Coffee break (30 mins)
10:50 – 11:10 John Warner, Senior Marketing & Content Executive, Click Consult
“Why Google Isn’t Giving Update Advice Anymore”
Meeting Rooms 2, 3 & 4
Panel Session 1

Future Proof Your Strategy – SEO, Content Marketing and Social Media in 2020
11:10 – 11:30 Arnoldo Cabrera, Global SEO Team Leader, Ikea
“Flatpack your SEO!”
11:30 – 11:35 5 minute break to allow panel session 1 to join main room
11:35 – 11:55 Ellie England, Sales Director, Microsoft Advertising
“Inclusive Marketing – Optimising Business and Life”
11:55 – 12:15 Nick Wilsdon, Search Product Owner, Vodafone “How to create Google Data Studio Dashboards for SEO”
12:15 – 13:05 Lunch break (50 mins)
13:05 – 13:25 Victoria Olsina, SEO Manager, ConsenSys
“How Will Blockchain Impact Search Marketing?”
Meeting Rooms 2, 3 & 4
Panel Session 2

Driving Paid Media Performance Through Artificial Intelligence and Automation
13:25 – 13:45 François Goube, CEO & Founder, OnCrawl
“Demystifying Google behaviour”
13:45- 13:50 5 minute break to allow panel session 2 to join main room
13:50 – 14:10 Lukasz Zelezny, SEO Consultant, SEO.London.
“SEO tactics to implement tonight”
14:10- 14:30 Payal M Pahalajani, Agency Development Manager, Google “Future Proofing In The Age of Machine Learning”
14:30 – 14:50 Coffee break (20 mins)
14:50- 15:10 Richard Wallis, Schema.org
“Structured Data – It’s All About The Graph”
15:10 – 15:30 Jennifer Gac, SEO Manager, Shop Direct
“Savvy Link Building
15:30 – 15:50 Martin Williams, SEO Manager at ao.com
“How Ao.com Learns More From its Failures Than From its Successes”
15:50 – 16:10 Joshua Hardwick, Head of Content, ahrefs
“How to start a link building campaign fast (without spamming)”
16:10 – 16:30 Dane Brookes, Head of Digital, Liverpool ONE
“Content marketing on a gargantuan scale”
16:35 – 18:00 Networking drinks in the Deansgate Foyer